Taste of Prezi

Taste of Prezi

2019. február 13-án Manchester-be látogattunk, ahol az egyetemen Andy Bushnell, a Prezi vezető mérnöke tartott előadást, Taste of Prezi címmel.

Az eseményt az University of Manchester Hungarian Society-vel, a Unics Manchester – CSSoc-el és a Tech Talk Society-vel (Liverpool John Moores University) közösen szervezte a New Generation Centre.

Az University of Manchester fő profiljai a számítástechnika, üzleti és mérnöki tudományok. Az Egyetem Magyar Hallgatói Szervezete és a többi társszervező olyan magyar számítástechnikai/informatikai céget szerettet volna meghívni, akik a legmodernebb technikával dolgoznak, illetve nemzetközileg is ismertek és elismertek. Így került kiválasztásra a Prezi, amely egy világszerte ismert magyarok által alapított startup vállalkozás.

Nagy örömünkre szolgált, hogy Andy Bushnell elfogadta a felkérésünket és eljött Manchester-be, ahol több, mint egy órás előadást tartott a szervezetről, és annak  úttörő technikai és technológiai megoldásairól.

A rendezvény végén, a résztvevő hallgatók kötetlenül tudtak az előadóval beszélgetni és kapcsolatot építeni.

Az estéről készült fotókat az alábbi Facebook linken tudjátok megnézni:

We had a great presentation about Prezi last night by Andy Bushnell. Thank you to all the students who came to the event.

Opublikowany przez New Generation Centre London Czwartek, 14 lutego 2019

 

Cikk megosztása