menü
Eseményeink
 

A februári NGC MeetUP-on az online networking-ről tartott előadást Ferenczi Gabriella, nyelvcoach, a ProLingua Global alapítója. Vendégelőadónk arról beszélt, miként építi és menedzseli szakmai közösségét a közösségi háló segítségével.

 

Immáron 5. alkalommal került megrendezésre Cambridge-ben, a magyar diákok által szervezett Future: Hungary konferencia.

 

Nagy lendülettel és szuper hangulatban indult el új program évadunk november utolsó szerdáján.

 

2019. október 22-én a Londoni Tehetségközpont irodájában került  megrendezésre a “The Aftermath of Brexit” elnevezésű információs est.

 

Augusztus vége és szeptember eleje a Londoni Tehetségközpont számára mindig izgalmas időszak. Nem csak azért, mert nagyban folynak a programjaink előkészítési munkálatai, hanem azért is, mert ilyenkor van lehetőségünk megismerkedni azokkal a fiatalokkal, akik felvételt nyertek az Egyesült Királyság valamelyik egyetemére. 

 

A Közös Nevező rendezvényünket idén már 4. alkalommal szerveztük meg, azoknak a magyar fiataloknak, akik most kezdik meg tanulmányaikat az Egyesült Királyságban.

 

2019. április 2-án első alkalommal került megrendezésre a VISTA – Exploring Future Skills elnevezésű konferencia. A rendezvény az Antall József Tudásközponttal együttműködésben, a Think.BPST konferencia keretein belül, a Young Leaders Forum társrendezvényeként valósult meg.

 

Vitézy Dávid 2019. március 13-án Londonban, az Imperial College-on, majd március 14-én a University of Sussex-en tartott előadást a Jövő Közlekedési Rendszereiről. (The Future Transportation Systems). Mind a két eseményt az egyetemek magyar hallgatói szervezeteivel közösen szerveztük.

 

A Future: Hungary Konferencia 2016-ban indult útjára az Egyesült Királyságban tanuló magyar hallgatók kezdeményezésére. A rendezvény  célja, hogy összekapcsolja az Egyesült Királyság felsőoktatásában résztvevő magyar fiatalokat, a Magyarországon működő vezető, feltörekvő vagy éppen induló cégekkel és azok lehetőségeivel. Azontúl, hogy a feleket a munkaerőpiac mindkét oldalán segíti, erősíti a kapcsolatot a hallgatók és a munkáltatók között.

 

Szalay-Bobrovniczky Kristóf, Magyarország nagykövete 2018. október 15-én fogadást adott az Egyesült Királyságban tanulmányaikat megkezdő hallgatóknak.

 

A Közös Nevező 2018-as rendezvényünket harmadik éve rendezzük meg Budapesten, amellyel az célunk, hogy többek között a 2018/19-es felsőoktatási tanévüket az Egyesült Királyságban megkezdő fiatalok kapcsolatot építhetnek egymással és információt is adhatnak át egymásnak.

 

2018. szeptember 20-án örömmel képviseltük a New Generation Centre-t a Hungarian Association of British Alumni (HABA) Kerti Party-ján, amelyet a Budapesten, Iain Lindsay Brit Nagykövet rezidenciáján tartottak.

 

Cambridge – Oxford Magyar Alumni Klub (Cambridge – Oxford Alumni Club of Hungary) nyitórendezvénye

 

A londoni egyetemek, ahogy az elmúlt években is, közös gólyatábort szerveztek Magyarországon azoknak a magyar hallgatóknak, akik a 2018/19-es tanévben kezdik meg tanulmányaikat London valamelyik egyetemén.

 

2018 augusztus 24 és 26 között rendezte meg a University of Warwick Magyar Hallgatói Szervezete a gólyatáborát Siófokon a Villa Benjaminban.

 

A tábor témája:

A Tisza-tó és környékének ökoturizmusára egy-egy terv kidolgozása a vegyes tanulmányi és szakmai háttérrel, tapasztalattal rendelkező fiatalok bevonásával. A fő cél az, hogy a különböző nézőpontokat, tudást és tapasztalatot a résztvevők megfelelő facilitátor segítségével ütköztessék és ebből egy közös javaslatot alakítsanak ki.