menü
Eseményeink 2019
 

Nagy lendülettel és szuper hangulatban indult el új program évadunk november utolsó szerdáján.

 

2019. október 22-én a Londoni Tehetségközpont irodájában került  megrendezésre a “The Aftermath of Brexit” elnevezésű információs est.

 

Augusztus vége és szeptember eleje a Londoni Tehetségközpont számára mindig izgalmas időszak. Nem csak azért, mert nagyban folynak a programjaink előkészítési munkálatai, hanem azért is, mert ilyenkor van lehetőségünk megismerkedni azokkal a fiatalokkal, akik felvételt nyertek az Egyesült Királyság valamelyik egyetemére. 

 

A Közös Nevező rendezvényünket idén már 4. alkalommal szerveztük meg, azoknak a magyar fiataloknak, akik most kezdik meg tanulmányaikat az Egyesült Királyságban.

 

2019. április 2-án első alkalommal került megrendezésre a VISTA – Exploring Future Skills elnevezésű konferencia. A rendezvény az Antall József Tudásközponttal együttműködésben, a Think.BPST konferencia keretein belül, a Young Leaders Forum társrendezvényeként valósult meg.

 

Vitézy Dávid 2019. március 13-án Londonban, az Imperial College-on, majd március 14-én a University of Sussex-en tartott előadást a Jövő Közlekedési Rendszereiről. (The Future Transportation Systems). Mind a két eseményt az egyetemek magyar hallgatói szervezeteivel közösen szerveztük.

 

A Future: Hungary Konferencia 2016-ban indult útjára az Egyesült Királyságban tanuló magyar hallgatók kezdeményezésére. A rendezvény  célja, hogy összekapcsolja az Egyesült Királyság felsőoktatásában résztvevő magyar fiatalokat, a Magyarországon működő vezető, feltörekvő vagy éppen induló cégekkel és azok lehetőségeivel. Azontúl, hogy a feleket a munkaerőpiac mindkét oldalán segíti, erősíti a kapcsolatot a hallgatók és a munkáltatók között.