menü
Rólunk

Célunk megszólítani az Angliában élő tehetséges magyar fiatalokat, és egy olyan platformot létrehozni számukra, ami lehetőséget biztosít a professzionális kapcsolatépítésre és a fejlődésre, helyi és magyarországi szinten egyaránt. A közösségteremtésen túl fontos feladatunk, hogy az Egyesült Királyságban élő fiatalok értesüljenek az Angliában és a Magyarországon induló vagy működő magyar vonatkozású, legfrissebb szakmai lehetőségekről, kutatásokról, mentorprogramokról, projektekről. A „hídépítés” első lépéseként, ezzel is támogatni kívánjuk a külföldön élő fiatalok bekapcsolását a magyarországi szakmai életbe. Feltett szándékunk megszólítani azokat a fiatalokat, akik itt Angliában felsőoktatásban tanulnak, kutatók, a művészet, a kreatív ipar, a pénzügyi szektor, az egészségügy vagy az informatika területén dolgoznak, de a látókörünkbe tartoznak azok a Magyarországon végzett fiatalok is, akik Angliában nem a szakmájukban helyezkedtek el, de megvan bennük a fejlődésre, továbblépésre való törekvés.

Kövess minket a közösségi oldalakon!
Az Új Nemzedék Központ londoni irodája rendezvényeivel, képzéseivel, a külföldön élő magyar fiatalok tehetséggondozásában vállal szerepet.
A londoni iroda 2016 januárjában kezdte meg működését. A kezdeményezést Magyarország Kormánya a Nemzeti Tehetség Program keretében hívta életre, melynek alapvető célja az Egyesült Királyságban és a Magyarországon élő fiatal tehetségek közötti kapcsolat kiépítése.
A „hídépítésen” túl pedig hozzájárul ahhoz, hogy az itt élő fiatalok a tudásukat, tapasztalataikat megosszák egymással, és az anyaországban élő fiatalokkal.